Parterapi og familierådgivning​

​Problemer i parforholdet kender vi alle: skænderierne, uoverenstemmelserne, magtkampene.

Angsten for at miste hinanden, længslen efter nærheden. Skal vi blive sammen, skal vi skilles, hvad med børnene, hvad med vennerne, hvad med økonomien, hvad med mig selv? alle disse tanker kan være svære og håndtere og derfor kan parterapi være en hjælp.

Der tilbydes også terapi med barnløse par og par i fertilitetsbehandling.

Familierådgivning

Mange familier har problemer i forhold til sammenbragte børn. Dette kan være meget følsomt og svært at forholde sig til, og dermed problematisk at leve med. Her kan det være en hjælp at få rådgivning om hvordan det kan takles.

Derudover kan man i en familierådgivning lære at tackle opdragelsesproblemer, et fysisk- eller psykisk sygt barn eller teenageproblematikker.​

Har du brug for en professionel støtte?

Vi er her for at hjælpe dig med at få klarhed, så du kan komme videre i livet. Udfyld formularen med din kontakt oplysninger nedenunder.

Skriv dog ikke dit cpr nummer, da det er personfølsomt data.

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre. Forvent svar inden for to hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe med?

Kontakt os

​Psykologisk Konsultation

​CVR nr. 27199151

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Vi er medlem af​*:

Få overskuddet tilbage i din hverdag

​Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du yderligere spørgsmål om de forskellige ydelser vi tilbyder, kan du udfylde vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os