Mød vores team​

​Vi er et team der har mange års erfaring med psykoterapi med voksne og unge.​​

​Cand.psych. aut.

Specialist i psykoterapi

Stine Bay-Hansen (ejer af klinikken)

Jeg har 20 års erfaring med kognitiv, psykodynamisk og eksistentiel terapi, - har haft overenskomst med Sygesikringen siden 2003 og er tilknyttet diverse netværk som betjener private sundhedsforsikringer. Siden februar 2019 har jeg derudover været deltidsansat som praksiskonsulent for sygesikringspsykologerne i Region Hovedstaden.

Derudover kan jeg tilbyde psykologiske undersøgelser og udredninger - af personlighed og intelligens.

Modtager alle over 16 år. Modtager alle klient grupper. Modtager også engelsk talende klienter samt klienter fra Skandinavien.

Cand.psych. aut.

Helen Ann Buemann

Helen har lang erfaring indenfor kognitiv terapi og metakognitiv terapi, løsningsfokuseret og positiv psykologi samt kommunikation i ledelses- og arbejdsmarkedspsykologi.

Modtager alle klienter over 16 år både private og klienter henvist gennem netværk og sundhedsforsikringer. Modtager også engelsk og italiensk talende klienter.​​​

Cand.psych. aut.

Anne Benedikte Hansen

Jeg har mange års erfaring med terapi med unge og voksne.

Min overordnede teoretiske tilgang er den systemiske og narrative metode og forståelse. Jeg er samtidig inspireret af terapeutiske traditioner som den psykodynamiske, kognitive, eksistentielle og løsningsfokuserede metode, og jeg bruger gerne elementer herfra i terapien.

Det er vigtigt for mig at skabe tryghed i samtalerne. Derfor tilstræber jeg en imødekommende og tillidsfuld kontakt.

Det kan være forskelligt fra person til person, hvordan et problem kan se ud, og derfor kan der også være mange forskellige veje til løsning af problemer. Jeg ser det som min opgave i samarbejde med dig at undersøge og udforske åroblemet og dét, det gør ved dig. Vil vil også fokusere på dine ressourcer og arbejde på, at du kan komme tættere på at leve det liv, du gerne vil.

Modtager alle klienter over 16 år.

Jeg modtager private klienter og klienter henvist via Primacare, HR Care, Prescriba, og Dansk Krisekorps samt forsikringsselskaber.

Certificereret psykoterapeut, stresscoach, mindfulnessinstruktør, Nadaudøver og thaiyogamassør

Vicky Islin

​Jeg arbejder kognitivt og emotionsfokuseret på eksistentielt vis; med en stor erfaring indenfor stress, angst, depression og livskriser.

Modtager alle klienter over 16 år, både individuelt og par.

Har du brug for en professionel støtte?

Vi er her for at hjælpe dig med at få klarhed, så du kan komme videre i livet. Udfyld formularen med din kontakt oplysninger nedenunder.

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe med?

Kontakt os

​Psykologisk Konsultation

​CVR nr. 27199151

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook:

Vi er medlem af​*:

Få overskuddet tilbage i din hverdag

​Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du yderligere spørgsmål om de forskellige ydelser vi tilbyder, kan du udfylde vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os